tisdag 7 juli 2009

Maria Ahlgren goes THE BODY! ♥


Jag har blivit med PT!! Modernt va?!

I full panik mailade jag min bloggkollega, Inside Out-Karin, och bombade henne med frågor om hur jag ska hålla min svällande figur i någon slags form. Samt vädjade till henne att efter Liten är ute guida mig tillbaka till min gamla figur (helst än bättre version, en Maria 2:0!). Jag VET att det inte är PK, men jag känner mig verkligen inte läcker i min spolformade fatsuit (och då är jag bara halvvägs - gulp!), och jag kände att jag behövde rådgöra med en expert.

Det visar sig att Karin är specialiserad på just träning under och efter graviditet, och hon har nu LOVAT att jag ska trimmas. Nästnästa måndag ska vi ses på Balance, gymmet i Stockholm där hon jobbar. Det blir första gången jag är i träningskläder på flera år.

Karin är supertjejen - inte nog med att hon ska lägga upp ett träningsschema och tipsa mig om hur man håller, ehum, måttet under gravidieten, hon har också fått in sin kollega Alexandra i projektet. Alexandra är nutritionist och ska guida mig i matdjungeln. Hennes blogg hittar ni här!

Hur många kalorier ska man egentligen äta per dag (tyvärr är det ju inte för två - grrr!)?
Får man kalorierna som man skippar genom att inte dricka alkohol "tillgodo"?
Är det farligt med situps?
Hur kan jag träna enkelt hemma?
Kan jag jogga, eller blir bebisen alldeles sjösjuk?
Hur lång tid brukar det ta innan man är i gamla stuprören??


Det är den typen av frågor som kommer besvaras, och framöver kommer ni i min och Karins bloggar kunna följa först mitt nya, sunda liv som gravid, och senare min väg tillbaka till storlek 34 (det SKA gå!!).

Missa inte det! Snart drar vi igång... (HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!!!!!!!!!!!)

Obs! Jag ska alltså INTE banta under graviditeten, utan Karin och Alexandra ska mer visa mig hur man mår så bra som möjligt och grundar för att komma tillbaks i form lite senare. Men EFTER graviditen, då blir det en smula mer disciplin!

Inga kommentarer: