lördag 27 oktober 2007

Är jag död?

Ångest ångest ångest, tänk om alla tror att bloggen är död (eller jag??) bara för att jag inte uppdaterat sedan stenålderskvinnan Lucy fortfarande var ung och het.

Veckan i sammanfattning:

* Klockan har ringt 10 över 7 varje morgon, och sminkning och frukost har skett framför datorn utan undantag i hopp om att få undan lite mejl. Nu müsli i hela tangentbordet. Lyckats komma 5 minuter sent till skolan varje dag, trots språngmarsch genom Shibuya-stationens morgonträngsel och Koreatowns smockade trottarer.

* Ätit 500 yen-sobanudlar på såna där hål i väggen där man beställer genom en automat med bilder på maträtterna nästan varje dag. Börjar jag bli japan på riktigt?

* Fick 90/100 på provet på hiragana-alfabetet som jag våndats så för och är nu megasjälvsäker och oerhört positivt inställd till japanska alfabetet.

* Har ätit romantisk pizzamiddag med Christoffer på restaurangen där killen som vunnit världens mest prestigefyllda pizzapris jobbar, Napule. Drömmer fortfarande om min Paradiso med ljuvliga skaldjur. Synd att man inte kan få sån pizza i Sverige eftersom det givetvis är FÖRBUD mot stenugnar. Fattar inte våra myndigheter vad de utsätter livskvalitén för med sina danstillstånd och brandföreskrifter och försiktighetsmanier?

* Har ihop med Noriko varit på PR-tour på olika tidningsredaktioner för Fashion Swedens räkning och besökt heliga platser som Vogue och ELLE. Är knappt så jag tror det är sant. Fast jag sa inte ett ord till någon, mitt jobb var bara att vara svensk och stå bredvid och le.

* Har varit på cocktail för svenska smyckesdesignern Eva Personne och verkligen verkligen gjort tydligt för mannen vilken sorts ringar jag tycker om - bara IFALL han skulle råka vilja fria snart. Jag vill vill vill vill vill. Kom igen nu för faaan älskling!

* Nu har de svenska Fashion Swe-deltagarna börjat trilla in i Tokyo, och i afton ska vi visa Tiger-killarna hur man skojar i Tokyo. Imorgon brunch på Fujimamas klockan 11 med hela ligan.

* Nu är det tyfon igen och det blåser så vårt ena fönster slets upp innan. Spökligt. Är dessutom själv hemma eftersom Beats är på den årliga motormässan.

Nu dags att piffa!

Inga kommentarer: