tisdag 12 augusti 2008

Ett brev till Beats från frun (med LITEN hint om en sak jag önskar mig hett hett hett...)


Detta är en personlig hälsning till min make, Chris Beats.

ÄLSKLING!!
Idag åker du hem till vår skolåda på Sakuragaoka. Jag har ångest, hatar när du inte är här. Men om några veckor kommer jag hem, och då ska jag laga pannkakor med jordnötssmör till dig varje dag och ha håret uppsatt i knut, för det tycker du om. Det blir ju så lätt att pussas i nacken då!
Vi ska också dekorera vårt hem, och försöka få en lite mer hemtrevlig vibb på hemmet som vi trodde bara skulle vara en tillfällig stopover, men som kommer vara vårt i minst tre år. Jag lovar att inte tjura över din teknikpark och gnälla om att den tar upp halva huset, medan jag samtidigt brer ut mina skönhetsprylar och skor överallt och ställer din blygsamma lilla groominguppsättning i en skamvrå för att förpackningarna är fula.
Och vet du, jag ska inte ha de där korta shortsen mer i sommar. Du blir ju så skraj att andra gubbar ska spana in din frus ben! Du måste också vara försiktig, Japan är fullt av vackra ladies som erbjuder "health care" och förföriska flickor som inget hellre vill än att sätta klorna i en stilig, europeisk man som du.

OM andan skulle falla på och du vill uppvakta med en välkommen hem-present så har du en önskelista ovan. Det är en beautybox från Anna Sui med tre byrålådor fyllda av goodies. Visst är det fin?

Flyg försiktigt min älskling. Jag ska drömma om dig varje sekund här i flickrummet.

En miljon pussar,
Din fru

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Måste säga att du verkar vara en riktigt underbar människa! Älskar din blogg!! Genom din blogg har jag börjat längta tills jag flyttar till Tokyo om bara några dagar och känner inte bara ångest över att jag lämna pojkvännen min här hemma. Fortsätt så för du är bara helt underbar!

Maria sa...

Hej Emma!
Ska du till Tokyo, vad skoj!! Vad ska du göra? Jag är tillbaka 31 augusti om du vill ha en introduktion till staden :)
TACK för dina söta ord!!
Kram Maria

Anonym sa...

Jag ska plugga japanska i 1 år :) Oj va gulligt av dig!! Hade varit jätte snällt av dig!!
Så lite så, du är värd allt beröm du kan få för du är bara för häftig! ^^
Kram på dig!

Anonym sa...

hej, vill tacka för spännande läsning om japan! du skriver så mkt om skönhetsprodukter och liknande vilket är fab, men när får se dig med lika inspirerande smink som dina klädval?
peace out.

Anonym sa...

Moshi moshi! Jag måste också säga att jag är ett big fan av din blogg!!! Å vilken fantastisk sminkbox!!! Hoppas den finns kvar lite senare i höst likaså. Jag älskar Anna Sui sminket och tycker det är så fantastiskt trevligt att allt luktar rosor! OK kanske inte nagellacken då...

Jag har också blivit superinsprierad av Tokyo och kommer också att flytta dit i slutet av sep/början av okt för att jobba. Jag är sjukt nyfiken på att besöka den där britpopbaren du skrev om en gång och mkt annat!

Keep up the very good work! Och det var även jättekul att läsa om kafékulturen i DN.

Ha det bäst!

/Idasan

PS. Nu känns det också lite bättre när jag vet att man vågar klippa sig i Tokyo :-)

Cc79 sa...

Maria, du är ju bara för söt! Du har en lyckligt lottad man. Sköt om dig, kanske ses vi i vimlet innan du beger dig tillbaka till skokartongen!

Kram