lördag 16 maj 2009

Fredagsromantik på China Grill


Aftonen igår var alldeles magisk! Jag och Beats piffade upp oss och åt middag på fantastiska China GrillPark Hyatts 66e våning (ni måste gå dit om ni är på genomresa!). Vi delade en skaldjursplatå med grillad hummer, pilgrimsmusslor och lax, drack goda drinkar (jag festade med fusk-Mojito), pratade om livet och blickade ut över staden som aldrig verkade ta slut. Det var så fint.

En trappa ner ligger baren China Bar och en sångerska sjöng covers på tidlösa snyftare och jag blev så känslosam och gråtig, fast på ett bra sätt. Jag har alltid varit en emotionell madame, men sedan liten krabat slog sig ner i min mage gråter och skrattar jag konstant i en enda röra.
Jag tänkte på mig och Beats och det lilla fröet som växer i min mage och det otroliga i att just vi två hittade varandra och nu bygger ett liv tillsammans.
Jag tänkte på min älskade och för varje sekund saknade familj och vart livet tagit oss (och det har inte alltid varit en lätt resa!) och så stolt jag är för hela gänget. Och jag tänkte på vad lyckligt lottad jag är som får se och uppleva så mycket i mitt liv. Så bortskämd jag är! Jag kände mig verkligen så otroligt BORTSKÄMD där jag satt över en hummer med min älskade med känslan av att ha hela världen för våra fötter.

Jag tänkte mycket på farmor. Farmor tappade synen för några år sedan. Men i sitt huvud har hon bilder från alla de resor hon hunnit göra som hon plockar fram och njuter av. Återigen är farmor tillbaka i hennes favoritmålares fotspår i Florens, på operan i Moskva, på muren i Kina eller bland skraporna på Manhattan. Jag tror de där bilderna räddar farmor, och jag hoppas att jag också på ålderns höst kommer kunna göra otroliga resor inne i mitt eget huvud.

Nu är Beats på jobbet (en LÖRDAG!!) och jag ska ut och kolla läget på en shoppingmall som ska vara bra. Sen hämtar han upp mig och så kör vi till MUREN! Om dimman lättar vill säga - just nu ligger Beijing under ett täcke av gröt.

Vi hörs snart, jaa!

Inga kommentarer: