lördag 24 februari 2007

Karaoke!


Igår var vi på karaoke och det var ännu galnare än jag föreställt mig. "Klubben" var mer som ett kluster av långa korridorer kantade av små privata rum. Man betalade 3000 yen var (ca 180 kr) och då ingick hur mycket sång, dricka och mat man ville fram till fem på morgonen. Rummet var pyttelitet och inrökt, och bestod av bauta-teven, soffor, stort bord och en telefon som man använde för att ringa in sina beställningar till baren. Ingen scen eller så.
Katalogen över låtar var tjockare än Gula Sidorna, och innehöll ALLT (tom svenske technokillen Rasmus Faber). Vi sjöng allt från madonna till beastie boys och mr big. Det var ingen poängsättning utan bara på skoj. Underbart! Varje låt hade en cheesy japansk video till, uteslutande 80-tal med softat ljus och suktande par i jeanskjortor som sprang över ängar eller åkte mc. Helt sinnessjukt roligt var det! Kolla in flickr för lite pix :)

Love!!!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha. Jag blev oxå väldigt maxad på Mayer-kvällen, fri bar does that 2 u. Drog med Mayer till svartklubben. Tror vi var hemma vid halvsex. Har några fina bilder på det. Var bakis hela lördagen. Lite trist då Lisa var på besök. Men som sagt en galen kväll men det var nära att han inte dök upp pga vädret. Fick vänta länga på kastrup.M

Höres/Addelito