torsdag 22 februari 2007

Snöa inte bort!


Hjälp! Verkar ju vara helt galet där hemma. Snöa inte bort mina vänner! Men kanske slipper ni åka till jobb/skola idag, och DET är bara tacksamt.
Min dag börjar lida mot sitt slut. Så här har den varit:
9.30 Gick upp, ångest för jag sovit för länge. Ramlade in i duschen. Åt fyra rostade mackor med marmelad. Jag är så un-GI. Mejlade lite.
11.30 Starbucks är ett fjantcafé som förpestar världen, men faktum är att deras café i stora korsningen i Shibuya har kanske stadens mest intressanta utsikt. Det är där Scarlett tar en kaffe i Lost in Translation, och det är verkligen fab att sitta och sväva över världens mest busy korsning mitt i Tokyo med en Iced Soy Latte i handen.
13.00 Tidningsshopping på sjunde våningen i Tower Records. De har en underbar bok- och tidningsavdelning! Kan sitta där och läsa i timmar. Hittade några slags fotoböcker över min forna idol Courtney Love och satt och blev nostalgisk och mindes min ungdom i grungen och babydollklänningarnas era. Köpte ;D ("Wild women do-issue") och engelska Marie-Claire, för på köpet fick man ett puderrosa paraply från underbara Ollie & Nic!
14.00 Lunch med Anna på Brown Rice Café i Ayoama. Åt sallad med tofu, alger och brunt ris. Sojalatte till efterrätt.
15.30 Strosade runt med Anna, hon skulle shoppa lite basplagg. Jag har köpförbud (snart slut på hustrulön), så mitt enda inköp blev en fleecefodrad mjukisdress från nörd-Uniqlo för 60 kr. Perfekt att sova i här i igloon, eh, jag menar lägenheten. Funderade på att köpa en likadan till C, men där går gränsen.
18.00 Hem och jobba med min andra notis till Galore. Inte alls sån prestationsångest som igår, blev klart på ett kick. Skrev om designade dammsugare. Bekräftade mitt möte med pr-tjejen på hotell Claska imorgon. Längtar så! Tänk att lilla jag ska få kika runt på hipster-hangouten Claska, ujjujjujj... Åt en slags multi-grain-bulle med massa torkad frukt som kvällsmat.
18.45 Ser på Sydsvenskans sajt att polisen varnar folk att gå ut. Mejl från mamma att bilen snöade fast i morse. Fick ångest för att mamma ska krocka.

Och nu ska jag titta på nyinkomna modebilder till Starlet, yeah yeah! Sen ska jag äta choklad och läsa tidning invirad i ny mjukisfilt (non-ull). C är ute med jobbet så jag är alldeles allena.

Love!

Inga kommentarer: