fredag 29 juni 2007

Lill-lördag

I onsdags hade vi trevligaste spontankvällen. Joel och Petra från Malmö är här, och vi mötte upp dem på vår favorit-teppanyaki, Yasaiya. Som vanligt hade vi chef's table, där man sitter runt kocken och hans enorma teppan-grill. Vi åt massa perfekt grillade grönsaker, fisk och skaldjur, och sköljde ner med vitt vin.
Lite småtipsy och glada gick vi vidare till Christoffers favvobar, som vi inte vet vad den heter, men kallar för "asass", för bartendrarna skriker hela hela tiden "asass!" (kort för arigato gozaimasu - tack så mycket). Mer vin, mer glädje. Vid två var det dags för min hårt arbetande man att dra hem, så vi andra tre stack på, surprise, karaoke! Minns ärligt talat inte mycket av vad vi sjöng, men det var gladpop och dans i sofforna. Petra och Joel körde duetter, det är det sötaste med par som kör karaokeduett!



Jag hade på mig en ny liten ensemble - en blå t-shirtsklänning som har lite goofigt tryck, men är så himla fin i färgen och modellen, och ett matchande hårband. På benen svarta leggings och så min megaklumpiga kilklackar, och ovanpå svart skinnjacka.

Inga kommentarer: