lördag 22 december 2007

Fårpudel


I våras flög en story genom världens nyhetskanaler om att företaget Poddles for Pets importerat får till Japan, formklippt dem lite och sedan sålt till inte mindre än 2000 glamoursuktande damer på norra ön Hokkaido. Det som lät som världens sjukaste grej - hur kan man missta ett får för en pudel! Klövar! Bäääande! Fårögon! – visade sig ju vara en modern myt, och det gör den lite mindre roligt, men absolut inte tråkig.

Sitter och tittar på denna bilden som påstås ha varit bilden som "pudlarna" marknadsfördes genom och kan inte sluta skratta. HUR skulle NÅGON kunna ta det för en riktig pudel?!?! TITTA PÅ DEN!! Det är värre än fåret Dolly. Och HUR kunde tidningar, inkluderat flera brittiska, faktiskt ta denna story på allvar efter att ha sett "bildbeviset"?

Hahahahaaha låter det från Shiubya.

För övrigt är det stora diskussioner här hemma om det här med hund. Jag kommer inte få ro i själen förrän jag har en hund. Helst vill jag ha en boxerdam, men det är taskigt i Tokyo, så nu förhandlas det om en liten toydog, men Beats VÄGRAR.
"Du kan få en hund när vi bor på gård i Ödåkra", muttrar han. Hjälper inte att förklara att toydogs inte kräver vidder av natur och att de aldrig ens skulle våga titta på en kanin. Jäkla Beats.

Nu ska jag göra pannkakor till honom med sylt och jordnötssmör.

Inga kommentarer: