måndag 28 april 2008

Cocktail för Tokyos fashionpack på RESTIR


Fredagskvällen bjöd på riktig old school-glamour när smyckesdesignerduon Gaia Repossi och Eugenie Niarchos lanserade sin kollektion ERE by REPOSSI i Japan. Öppningsfesten var på RESTIR, Tokyos kanske mest edgy och definitivt mest glammiga select shop. RESTIR är mer som ett galleri för det ljuva livet än modebutik, och rymmer det mesta från Chanel-limitied editions till glossiga soffbordsböcker och raffig lingerie signerad Kiki de Montparnasse.

Tokyos grädda var på plats för champagne, minibakelser, chans att prova smyckena och mingla med folk som japanska Vogues chefredaktör, MTV-programledare, j-popstjärnor och Monaco-prinsarna Pierre och Andrea Casiraghi. Självklart var en drös långbenta europeiska modeller i små glittriga fodral på plats, och plötsligt kände jag mig ganska oläcker. Vi börjar bli såna vimmellejon, jag och Beats. Andra vimmelhelgen på raken och i helgen är det dags igen när Swedish Style-Caroline styr upp cocktailparty.
Jag tog min nya Zara-klänning (den silvergrå på bilden längre ner), men rockade till det hela med rufsig hästsvans, knallcerise läppstift, gula skor och lilla, mörkblå skinnpajen. Till och med Beats hade ställt av gympadojorna och fått på sig en stilig finsko.

Som sig bör fick vi goodiebags – tyvärr inte med några fantastiska smycken dock! Kanske inte så konstigt med tanke på att ett smycke ligger på sexsiffriga belopp... Men vi fick lyxig choklad, och det är inte illa pinkat dagen efter när man är bakissvullig.

ERE by REPOSSI finns förutom på RESTIR hos Dover Street Market (och säkert på andra ställen i Colette/Harvey Nics-ligan).

Inga kommentarer: