måndag 28 april 2008

Mot Dashing Diva!



Här i fåfängans epicentrum är nagelspecialisten lika mycket nyckelperson i ens liv som frissan, dermatologen och lösfransexperten. Japanskorna sportar gärna långa, pråligt smyckade fusknaglar, och naglarna är lika mycket del av en outfit som skorna eller håret. Kolla bilden som är klippt ur mitt och Linas gyrau-rep för Damernas Värld i höstas för att få en idée om nivån på Tokyonaglar!

Jag skulle aldrig fixa lösnaglar. Jag har kontaktlinser och jobbar med data, nuff said. Men idag ska jag till nagelsalongen Dashing Diva och göra klassisk ManiPedi. Det är Caroline som dragit med mig - hon ska ha bebis om ett par veckor och i Japan är det otänkbart att läggas in på BB utan flashiga naglar och fläckfria fötter.
Caroline ska göra gelnaglar, medan jag har bokat basicbehandlingen Union Square för både händer och fötter. Lyxvarianten är Fifth Avenue, och för karlar heter det Wall Street.
Sedan ska jag hem och måla mina nya fina naglar med Anna Sui-lacket jag fick av karln min förra veckan.

So long från la lyxfruga!

PS. Om man bokar manikyr på Dashing Diva på tisdagar och torsdagar efter klockan 17 får an Cosmos på köpet. Hur trevlig festlighet före förfesten är inte det?!

4 kommentarer:

Anonym sa...

fint lack

Anonym sa...

Hittade din blogg nyligen av slumpen, måste säga den är JÄTTEBRA och intressant och rolig!!!Besöker den varje dag nu=)

Anonym sa...

helt underbart med såna naglar, sverige e så tråkigt! önskar fler vågade ha sina naglar så!

Guuuu va ja längtar till japan!!!

Maria sa...

Nu ska ni tro jag är fin tjejer! Knallrosa lack, som det på bilden, på både hand och fot.

Lisa, tack för söta ord!!

Kram Maria