tisdag 15 april 2008

Ny look

Hmmm, har lekt lite och designat egen header, men vet inte om det var tydligare innan. Respons?

7 kommentarer:

ebba sa...

Lite för stor, lite för vit...

Anonym sa...

nja, den förra var nog bättre

Anonym sa...

måste bara säga att jag totaaaalt adore din blogg, ska flytta till tokyo snart så jag hoppas få en skymt av dig! en fråga bara; kommer det vara något problem om inte ser så asiatisk ut då jag har hört att vara en 'gaijin' inte är så bra?

David Fallman sa...

Kommer inte vara något problem med av vara västerlänning i japan. Iaf inte i tokyo för där kryllar det av utlänningar. Har vart här i snart en månad och jag inte mött på något racistiskt eller liknande, det är snarare tvärtom om du är ung fast jag har hört att gamlingarna på landet kan vara lite rasistiska.

David Fallman sa...

tycker sidan blev snyggare nu än förut fast du vet väll att du kan tanka hem layouts/designs/templates som är mycket snyggare än orginalen. De är jätte lätta o lägga in och sidan blir mycket snyggare.

Maria sa...

Klart du ska höra av dig när du är i Japan!!! Och alla är jättevänliga - det kan vara svårt att bli accepterad som gaijin i vissa situationer, typ av konservativa hyresvärdar eller på väldigt "japanska" företag, men ingen häcklar dig på gatan. Ute på lansbygden finns skepsis mot icke-japaner, men de flesta inne i centrala tokyo är ganska van vid våra bleka nunor.

David - var hittar jag designgrejerna? Vill verkligen piffa upp bloggen! Och vad gör du i Tokyo? Mejla gärna och berätta!!

Kram på er!

David Fallman sa...

här är några:
http://www.pyzam.com/bloggertemplates
http://www.createblog.com/layouts/index.php?layout=blogger_layouts
http://www.pimp-my-profile.com/layouts/layouts.php?site=blogger
http://www.sharealayout.com/lylist/ct/7/
http://www.idwebtemplate.com/

det är istort sett att söka på "blogger layouts/designs/templates" eller liknande på google. Finns hur mkt fula layouts som helst men det finns riktigt snygga lite där o här fast det kan ta ett tag o hitta.
När du laddar hem så kommer du få hem html kod i ett dokument som du sedan kopierar in i htmlkod-rutan som finns i inställningar.
gl.