måndag 27 april 2009

"Mamma, det står en gangsta i mitt kök!"



Ni vet det här med att Beats kör sina skämt tills trumhinnan trillar av?
Jo, i helgen har ju detta med att imitera gangster varit THE THANG. Method Man är Beats utvalda.
Han går runt i sina camo-anorak med skärmen nerdragen och trutar med munnen och muttrar: "Yeah, I'm Method Man, Method Man, yeahyeah" och lite andra gangsterfraser.

Jag vet inte jag. Är det likt tycker ni?



Älskling. Nu ska vi prata självbild.
Du heter Christoffer. Du är svenskt. Du växte upp i en trygg småstad. Du är ingenjör med mobiltelefoner som specialområde. Du trivs bäst i prydlig skjorta och hel och ren byxa. Du bär wifebeater, precis som en gangsta, men du bär alltid en trevlig skjorta över. Till fest har du gärna kavaj och slips. Du är mycket stilig - ståtlig och mycket manlig (VIKTIGT). Du är gammal techno-dj. Du är tryggt gift med en fru, och du kallar henne aldrig bitch. Du är en jävel på att sjunga gamla powerballads, men gangstarap, det är du faktiskt sådär på. Du har förvisso en gangsterbil, en gammal BMV som är så stor att den klassas som limo, men den gasar runt Möllan i Malmö. Inte runt Bronx.
Du. Är. Inte. Method. Man.
Du är Beats och du är världens bästa, trots att din fru bli helt jävla tokig på att du hänger upp dig som en papegoja ibland. Fast vi löser ju det fint, du och jag. Vi låter dig vara ensam en stund i stora rummet och skrika av dig lite. Sen går du in till frun och är lugn och fin igen.

Inga kommentarer: