tisdag 7 april 2009

PARTY WITH PORNSTARS



Håll i kepsen grabbar!
Detta är en nyhet som överträffar ALLT ni trodde var möjligt där ni låg i era svettiga pojkrum och smygtittade på en flimrig TV1000-porris.

I Tokyo har nämligen en ny sorts hostess club slagit upp portarna. På en reguljär hostess club betalar man dyra pengar för att konversera med unga, vackra damer. Hon tänder dina cigaretter och håller ditt glas fullt (medan ditt bankkonto töms). Men att prata snuskigt, eller än värre, föreslå sex finns inte på agendan.
Men på @Virgin i Roppongi är samtliga anställda hostessflickor före detta porrstjärnor och öppna att prata om det snuskigaste snusket EVVA! Varje kväll jobbar 25 tjejer och det är cabaret, drinkar, mat och bröst bröst bröst. Bland annat jobbar före detta porrstjärnan Hotaru Akane på klubben, samt Mizuho Nakano, känd från filmen "“Classroom for Promiscuous Lesbians with Dildos".

Men det är inte gratis att kliva rakt in i tonårens fantasi. Bara att stega in genom dörren kostar 12 000 yen. Att sätta sig vid ett bord kostar 5 000. Sedan kommer drinkarna och konversationerna med sina Bubble Era-prislappar. Klientelet är därefter - företagstoppar med feta representationskonton och hajar som knappt berörs av tidens finansiella öken.

Foton från Japan Times och @Virgin

Inga kommentarer: