måndag 15 december 2008

Beats ryter till - "Det måste bli mer manligt!"






Som bekant hade vi magasinet Ginza på besök i vårt hem i torsdags. De rekar lägenheter att ha med i ett inredningsreportage om hur utländska tjejer med kreativa jobb bor när de flyttar till Tokyo. Reportern ställde en del frågor som INTE föll i god jord hos Beats, bland annat: "This is very feminine house" och "You live alone? Aha, no..? Because look like single girl's home".
Beats blev FÖRTVIVLAD. "MEN... MEN...VISADE DU HONOM INTE TEKNIKPARKEN??!!", undrade han och kände sig förtryckt i sitt eget hem, som dignar av modemagasin, rosa detaljer, söta prydnader, parfym- och lotionflaskor överallt och väääldigt lite som skvallrar om att en man faktiskt bebor ena halvan av bädden (några ensamma Ny Teknik och Auto Motor Sport på nattygsbordet skymtas om man tittar nära). Teknikparken stängde jag in i ett skåp när reportern var här - det är inte SNYGGT med sladdar min älskling!
SÅ - den föttryckta mannen fick nog och gick ner till dygnet runt-butiken i vårt grannhus. Hans blick letade efter NÅGOT, ja VADSOMHELST, som andades testosteron och manlighet. Och valet föll på en trevlig NÄSDUKSASK med "Muscle Tissues" gömda i en hårdtränad manstorso. Så nu står denna och ståtar inne på badrummet bland sprayflaskor, puderdosor, rosa beautyboxar och prydligt färgsorterade nagellack. VÄL RUTET, älskling!

Inga kommentarer: