måndag 1 december 2008

Sexualkunskap enligt Men's Knuckle




Det finns en rolig tidning för killar som heter Men's Knuckle, i folkmun Menaku. Menaku specialiserar sig på OUTLAW fashion och är en stil- och lifestylebibel för killar runt 20 som hänger runt i Shibuya och är minst lika fåfänga som sina gyaru-tjejkompisar. Looken i Menaku är någon mix mellan bad boy och hostlooken, alltså stilen som dominerar de flesta hostklubbar (ställen där man för megasummor pengar får konversera och dricka drinkar med söta "prinsar"). Tänk slingad igelkottsfrisyr, orange fuskbränna, slimmade byxor över slimmade höfter, tunga kedjor och annat bling, plockade ögonbryn och spetsiga boots. Alla kläder går i svart svart svart och accessoarerna är a och o. Samt att ha en knockoutfrissa som tagit timmar att fixa till.
I Menaku lär man sig också genom en serie mycket grafiska bilder hur man förför tjejer och sen gör succé där i sängen på lovehotellet.
Senaste numret är inget undantag, och jag sitter här och bläddrar genom den erotiska serien (överst på bilden). Det handlar om S&M. Och jag undrar. Vad i hela friden GÖR han? Varför har han skalle-Per-MASK? Det här är väl inget spår killar ska in på om de vill komma till??
Annonserna är också roliga. Idel snoppförlängar, snoppförtjockare och piller man blir 20 cm längre av.

Inga kommentarer: