fredag 7 mars 2008

En beundrare tihi!

Kristoffer som tipsade om Yamanba-videon nedan har som sagt skrivit så fint om mig på sin blogg. Jag måste tuppa mig lite och visa inlägget där Kristoffer listar sina favvobloggar. Blir så glad!!!

Kristoffer pluggar frisörgymnasiet i Kalix, och jag lovar att vara förste kunden in när han öppnar stjärnsalong i Stockholm (eller någon annanstans)!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack, å tack! Vad snäll du är! :D
Du är mer än välkommen! När den dagen kommer då jag tittar förbi i Tokyo lovar jag att höra av mig

Anonym sa...

men men.... ja då??? hihi... www.christinavalente.com... inte lika vackert sagt som kristoffer men jag tycker precis som han.... det kan va några inlägg längre tillbaks... ja har fått värsta blogg knäppen på sistonde.

www.christinavalente.com

kram på alla.

Anonym sa...

alltså ja har ett hedersomnämnande till Maria och bloggen i min blogg... d e inte mig själv ja skriver om i förra....


CHristina
www.christinavalente.com

Maria sa...

Ååååh vad fint! Det hade jag inte sett så tur att du tipsade!! Tänk att lilla muppiga jag faktiskt är lite poppis, det är ju helt galet!!!
Kram!!!!

Anonym sa...

Damn it, jag AVGUDAR din blogg! Den e så rackans bra att jag loggar in dagligen för att bara suga i mig av alla kul/intressanta/härliga/spexiga/galna reportage. Du är den första, troligtvis även den enda, som kan skriva personligt utan att det blir trist o löjligt. Finns inget glossigt magasin ens i närheten!