onsdag 16 maj 2007

Senaste nytt om Hot Burning cellulitkräm


Hot Burning Super Gel lovar att bränna bort fettet, och jag tror den gör det BOKSTAVLIGEN. Det är som att ha en svets mot huden i minst två timmar efter applicering. Det bränner så det gör ONT, och igår fick jag lämna klassrummet för att gå in på damernas och blaska kallt vatten på magen. Jag blir YR av hettan, och flämtar som en hund i värmebölja.
Så dilemmat är - menas detta att HBSG är effektiv på riktigt och att om står jag ut med SMÄRTAN så bränner jag verkligen bort fettet på kaggen och blir "beach-confident" som det peppigt heter i damtidningarna. Eller lider jag i onödan? Vet inte vad jag ska tro, den här krämen är det mest extrema jag upplevt under mitt liv som produktjunkie. Sägs ju att fin får lida pin, men detta är nästan outhärdligt. Men OM den funkar är det kanske värt det? TÄNK om krämen från helvetet gör mig till en fräsch beachbabe som utan kval spelar strandtennis i bikini istället för att ligga parkerad stadigt på magen i en anonym glänta?
Christoffer tycker för övrigt allt är vansinne och hotade slänga tuben efter att jag hållit honom vaken halva natten i förrgår med klagomål, svordomar och stånkanden, men man kan inte SLÄNGA en produkt som kostade halva veckolönen samt eventuellt är nyckeln till en flott mage. The dilemma, the dilemma... Håller er postade.

PS. Om någon hånar mig och föreslår situps så kommer snart ett brevbomb från Tokyo. Man tar till såna här extrema metoder när situps inte HJÄLPER, för musklerna döljs av wobbel. Och ja, jag har använt rätt teknik - det funkar inte på mig. Nuff said.

6 kommentarer:

Mathias Zachau sa...

Låter ju asläskigt:S

Linda sa...

Aj aj aj... Håller med Mathias, verkar ju asläskigt! Akta dig! :S

Maria sa...

Jag har bestämt mig - den åker ut! Blir helt bindgalen av värmen... Christoffer misstänker det är liniment för hästar.
Linda, snart kommer mejlet - så mycket jag vill skriva bara, så har inte hittat tiden! Men snart :)

Anonym sa...

Nä.. jag vill också testa. Hade verkligen hoppats att det skulle finnas en mirakelkur. Skit också ;-)

Maria sa...

Jag veeeeet - när kommer miraklet?Och jag orkar bara inte banta, då kan man lika gärna logga ut helt.
Är det bra m lilla malla? Kan du inte skicka mejl med lite uppdateringar!!!
Kram gumman

Anonym sa...

Tror det är min Malla:-)
Skicka hit resterna till sweden så kör vi!