torsdag 18 juni 2009

The Daily News ♥




Klockan är nära läggdags här i Tokyo, och jag tänkte avrunda dagen med att sammanfatta dagen.

DAGENS AGENDA
Har jobbat med julinumret av shu uemuras internationella trendmagasin TSUSHIN hela dagen (är deras skönhetsredaktör för er som inte vet, och göra varje månad trendrapporter från Tokyo). Blir ännu ett kanonnummer med en koll på de knasigaste fynden just nu i den japanska skönhetsvärlden, intervju med Nobu från redan kultförklarade NUDE JEWELRY, hårstilarna som kompletterar kimonotrenden, det senaste på naildeco-fronten och massa annat som jag grävt fram. Mitt jobb är fantastiskt!
Fick också respons på två artiklar som kommer i Svenska Dagbladets helgbilaga senare i år som var FANTASTISK. Det var två reportage som Lina och jag gjorde, ett om mode och ett om mat, och båda fick toppkritik. Lina och jag är bästa teamet. På riktigt. Redaktörerna blir jämt saliga av våra jobb. Klart de blir - jag och Lina är totalt kickass! HÖR NI DET, NI REDDISAR SOM ÄNNU INTE ANLITAT OSS?????
Maria Ahlgren och Lina Eidenberg är Sveriges vassaste reportageteam.

DAGENS LOOK (överst)
Känner mig tjock. ÄR tjock. Gömde mig i blommig bohoklänning från Zara. Till det jeansjacka från Topshop, Converse, fina armbandet från Tjallamalla och en trevlig granitgrå ögonskugga från shu uemura.

DAGENS KÄRLEK
Min nya Macbook Pro är underbar. Den söta skrivbordsbilden har jag hämtat på MILKFEDs hemsida. Har fört över alla filer från gamla datorn och organiserat in allt i prydliga foldrar. Vilken nystart! FREEEESH!


Nu nanna!

Nighty night,

Från Tokyo med Kärlek

Inga kommentarer: