tisdag 18 augusti 2009

EAT THIS, ACNESKÄGGJÄVEL! ♥
Jag har så sanslöst risig hy just nu. Och ni VEEEEEEEEEEEET så känslig jag är med huden. Den ska vara len som persika, mjölkvit som porslin, mjuk som sammet... Istället har jag acneskägg (ner på HALSEN) och inte ens årets mest hypade kräm, shu uemura phytoblack, kan råda bot på katastrofen.
De säger att man blir finnig av flickbebisar för de "stjäl sin mammas skönhet". Nu får du ju ge dig, min lilla skatt! Om du fortsätter bygga det här acneskägget på mamma så kommer pappa snart inte tycka att mamma är mysig att pussas på och då kanske du inte får någon lillebror eller syster när du blir stor.

Nu sitter jag och försöker hålla modet uppe på SOY'S CAFÉ, lunchstället som specialiserat sig på mat som gör underverk för huden. Det är kollagen och annat hi-tech. Allt riktar sig förvisso mot rynkor och pös snarare än finnar, men vad fan.
Så här sitter jag med en fisk och scrambled tofu och hoppas. Hoppas på bättre tider. Utan acneskägg.
Tanterna på bordet bredvid toppar sin anti-rynklunch med varsin cigg. Go tanter!

1 kommentar:

Bea sa...

Jag som gammal hudterapeut vill bara trösta dig med att det blir bättre... det är hormonerna som spökar o du kan tyvärr inte göra något åt det genom att äta speciell typ av mat. Som tröst kan jag nämna de som får pigmentfläckar stora som klot(!) i ansiktet under graviditeten.
Ha det gott o bekymra dig inte för finnarna, de försvinner sen... tack för en underbar sida! :)