måndag 10 augusti 2009

GOD NATT. FRÅN BARBAPAPPA MED LOVE ♥


Jag blir lika chockad varje gång jag ser bilder av mig själv med denna basketboll fastmonterad på magen! Nu gör hon sig påmind på riktigt, vår lilla stumpa.
Så här ser jag ut nu. Tre månader to go. Är rädd att huden inte ska räcka till.

Men det lustiga är att jag tycker mycket mer om magen nu än för några månader sedan, när den mest såg jäst och ölkaggig ut. Nu är det en riktig bebbebula, och bäst av allt är att ofta kan man se en liten show genom huden när Lillan twistar runt och testar kickar där inne. Är så kär i det lilla livet!
Fast ååååååååååh vad jag längtar efter att kunna utöka min outfit-repetoar till annat än tights/långlinne/herrskjorta alternativt mjukisshorts med muddmidja/långlinne/herrskjorta. Har faktiskt inte köpt i princip något mammaplagg - det känns onödigt när man bara kan använda det under några månader. Dessutom säger alla att kläderna man hade som Barbapappa, eh förlåt, gravid, vill man aldrig se igen så fort bebisen är ute.

Ska faktiskt unna mig den här Marc by Marc Jacobs-kängan till hösten - min klädbudget har varit minimal sedan mitten av våren, för att inte tala om partykontot... Vad säger ni? Visst är de piffiga? OCH perfekta nu när klackar blir mer och mer off-limit för varje dag som går.


NU är det sovdags! Klockan ringer 05.30 imorn när älskling ska till flyget. Snyft.

2 kommentarer:

Nina Day sa...

Japp, finfina skor där :-)

Jessica sa...

Skor är det perfekta substitutet för klädshoppingen som gravid! Och man blir mer och mer osugen på att shoppa kläder ju tjockare man blir, fastän det är då man behöver lite mer... tyg! Jag drar och sliter i mina trasor de två månader som är kvar och längtar efter att få shoppa normala kläder, eller åtminstone återupptäcka min gamla garderob :-)