tisdag 17 mars 2009

Testkört - DIORSHOW BLACKOUT Mascara ♥


Här sitter jag på uteservering och viftar i vårsolen med kolsvarta fransar signerade min nyköpta DiorShow Blackout mascara.
Den brännande frågan - är mascarahookern Maria Ahlgren nöjd då??!

Nja, för mig är showmakeup, som ju hela Diorshow Backstage-konceptet bygger på, mer överdrivet, mer drama. Som ni vet vill jag ju åt de saftiga transvestitfransarna UTAN att behöva limma fast lösfransar varje morgon. DiorShow Blackout är helt klart en bra och proffsig mascara, men trots att jag la på 5-6 lager med smetiga zigzagrörelser är fransarna lite för ödmjuka för min smak. Jag vill ha fransar upp till ögonbrynet för tusan! DET för mig är teatermakeup!
Men visst, som partymascara för "vanligt folk", alltså transor och teaterdivor exkluderade, är den en goding. Lätt att applicera, smetar inte det minsta trots den maffiga borsten, och glossigt svart. Alla småfransar hänger med - till och med minisarna längst in mot ögonvrån blev täckta. Och det var ingen match att måla underfransarna, annars är det ju en klassiker att stora borstar kladdar halvvägs ner till munnen.
Pluspoäng att den inte smetar på linsen. Mina japanska supermascaror, FiberWig och KOSÉ Marvelash (också fiber), rasar ju gärna in i ögat.
Betyg blir 3/5. Det finns mascaror till lägre pris som ger minst lika bra resultat (heja Max Factor och L'Oréal!)

Idag invigs även BENEFIT Bad Gals nya, vattenfasta svarta kolpenna med smart suddis på pennan. Den känns kanon. I den fuktiga tokyosommaren är vattenfast smink ett måste.
Naglarna fick sig en dusch MAC Hello Kitty-lack i diskorosa "Something about pink". Klart man diggar!

Inga kommentarer: