tisdag 25 augusti 2009

HILFE BITTE - NY FRISSA TILL MIG?För några veckor sedan intervjuade jag en av Tokyos tophårstylister, Yasuko Inomaru, för shu uemura's internationella magasin. Jag frågade henne om vad hon rekommenderade mig för frisyr, och hon nämnde en mjuk bob med full lugg, som den på modellen Rinka (överst).
Tänkte inte så mycket mer på det, men så idag dök tjejen på fotot upp på Starbucks. Och nu vill jag bara saxa!

Den här looken är da bomb just nu i Tokyo, och jag älskar älskar älskar alla söta docktjejer som springer runt i sina bobbar, men hade JAG passat i en?? Har ju först och främst inte tjock hår som ger den där peruklooken, och dels är jag ju lite feg att klippa på längden.
Fast man kan ju faktiskt behålla längderna och böja topparna inåt med tång varje morgon. Och så full lugg och mjukt runt ansiktet.
Vad tycker ni? SKA JAG?????

5 kommentarer:

A Swedish Tiffany sa...

kawai-desneeeeee! JAJAJA!! super sott, och man 'ska' ju andra pa frissan nar nagot nytt hander i livet!! xx

Lulu sa...

Go for it! Tror det kommer passa din ansiktsform perfekt ^_^ Önskar ibland att jag hade mer rakt hår istället för mitt väldigt lockiga, vill så gärna ha lugg! Dock krusar det alltid upp sig när jag haft det kortare, och plattång skulle vara OK om det inte vore för att mitt hår redan är torrt i grund och botten. Men den frisyren är toksöt!

tingeling sa...

om du är osäker på klipp så vänta tills du har ammat färdigt (om du nu skall amma då). efter ett par månader med amning blir håret ganska risigt och torrt och då är det skönt att klippa. om du inte skall amma... klipp nu, det är enn jättefin frisyr. jättefin lgh förresten hoppas du får ordning på flickrummet som du vill ha det.

Susanne sa...

Jag gjorde det igår i Daikanyama!

Susanne

Anonym sa...

Finns inget sötare än japanska frisyrer så slår vad om att du kommer passa alldeles utmärkt i det ! ^^