måndag 24 augusti 2009

MERA HUSESYN! ♥

Eeettoo...
Ni kanske vill se mer av vårt nya hem än det mikrolandskap som är mitt badrumsskåp?
Tills lägenheten är redo att ta steget ut i offentligheten så får ni ett gäng bilder från själva huset, ritat av arkitekten Yasuo Kondo (vars möbellinje AB Design inte bör missas av fans av japansk minimalism - butik finns på möbelparadgatan Meguro Dori).
Häng med!

Entrén. Bakom glaset är våra postfack (och de deliveryboxar som vi inte får lägga fisk i eller stänga in oss själva i enligt husets regler)

Lobby

Vardagsrum i ett av showroomen. Tyvärr har vi varken terrass eller den takhöjden på bilden.

Badrum i showroomet. Nästan som på nattklubb!

Tydligen bor förresten en riktig kändis i huset - en av skådisarna från filmen Waterboys. Har glömt hans namn, men han är visst ung och snygg enligt Martins fru Yuko. Och rik med tanke på vilka bilar han har på parkeringen...
Meddelande till Beats - hittar du på hyss går jag till grannen och lånar socker.

3 kommentarer:

Lulu sa...

Nice! Där skulle jag inte haft något emot att bo =D

Unnie sa...

Där var vi också och kollade på lägenhet! Det är roligt att man kan bada badkar och samtidigt ha en överblick över hela lägenheten :)

Anonym sa...

Oh, det ser ju helt underbart ut! Trapphusen i Sverige känns ju väldigt trista och gråa jämfört med det där, haha.

Det råkar inte vara Satoshi Tsumabuki (http://wiki.d-addicts.com/static/images/2/24/Tsumabuki_Satoshi.jpg) eller Hiroshi Tamaki (http://ent.cctv.com/20080416/images/105244_1208332814916_701247267_1.jpg) som bor i ditt hus? Båda är mycket snygga och två av de kanske idag lite mer välkända skådespelare från Waterboys :)

Och jag måste säga tack för en underbar blogg! Jag kommenterar sällan men följer den troget :)