torsdag 27 augusti 2009

OPENING CEREMONY TILL TOKYO - 2 DAYS 2 GO!Om två dagar smäller Opening Ceremony upp portarna till sin första internationella butik. I Shibuya såklart. Alla är vilda och galna av upphetsning, och med rätta! Det finns nog ingen roligare stad att öppna butik i. Vilken publik! Vilken energi!

Såväl Jeremy Scott och Billykirk har skapat små kollektioner dedikerade till Tokyo (Jeremy Scott-linjen finns också i limiterad upplaga i NY och LA, och Billykirk-kollektionen kommer senare släppas i USA). M Blash featuring Gus Van Sant och Jena Malone har gjort en kortfilm för att fira nykomlingen, och Chloé Sevigny sitter väl på planet as we speak. Hon kommer garanterat vara på plats på lördagens öppningsfest - måste få en glimt!

Jeremy Scotts troll-tisch - skapad med Tokyo i tankarna

Själv hoppas jag lägga nävarna på den särskilt framtagna tygväskan med små roliga "trinkets" - tandtråd i tandformad box, hajformad flasköppnare och måttband i glödlampa av plast. KAWAIIIIIIIIIIIIIII låter det från Shibuya!


OPENING CEREMONY TOKYO
SIBUYA SEIBU MOVIDA
21-1, UDAGAWA-CHO, SHIBUYA-KU, TOKYO


Märken/designers: Bland annat Alexander Wang, Other Music, Nom de Guerre, Boy/Band of Outsiders, Chloe Sevigny for Opening Ceremony, Pendleton, Heath Ceramics & The Row

Photo credits - Opening Ceremony blog

2 kommentarer:

anna-karin sa...

Hej! I dag när jag skulle läsa din blogg var det lösenord, men när jag tryckt okej några gånger för att bli av med det så kom jag in i alla fall, utan bilder.
Är tanken att du ska lösenordsskydda bloggen?

Förresten, kan man bara kommentera om man har ett konto i google också.

ebba sa...

Halloj Maria! Jag har samma problem. Meddelandet lyder att www.radarzine.com behöver login och lösenord. Skumt!