torsdag 6 november 2008

Hideki, Genkipop & co - tack för kalasmingel igår!



Sweet Swedes-festen på SECO BAR i Shibuya var bästa minglet på länge - så många roliga ansikten, både nya och gamla! Träffade före detta chefsdesignern för japanska inredningsföretaget AMADANA och blev starstruck, och samma sak när jag blev presenterad för en japansk NY-baserad journalist för VOGUE NIPPON. Det var modevisningar med WHYRED och ODD MOLLY, och både Lars och Akiko från agenturen SWEDISH LIFESTYLE var på plats, precis som killarna bakom DON'T FEED THE SWEDES och Martin Ekelin och Jens von Reis från SVT. Mina darlings Natsuko och Anna var på plats, och innan festen käkade och vinade jag, Biola, Miranda och MORI & MIMOSA-Christina på izakayan Maru8 i Shibuya. Min kära vän Martin Koos var där, Jesper Larsson och Ola var där, Biolas kompisar som jag gayklubbade med förra helgen var där, och så en del japaner som jobbade med Fashion Sweden-utställningen förra året. Sedan var en massa massa japaner med Sverigefetisch där och det ar kul kul kul! Det är så roligt med designveckan – plötsligt är en massa svennar i stan och plötsligt kan man mingla utan att behöva lexikon. Fast roligast är nog alla japaner som gillar svensk design och svensk kultur och supportar alla events som har med vår lilla avkrok i världen att göra.

När jag kom hem såg jag att min ena gula sko tappat spännet, eller i alla fall delar av det. Men det gör inte så mycket. En rolig fest ska vara lite trasig.

Träffade förresten två bloggläsare som kom fram och hälsade - Ida och Rickard. Så roligt att träffa läsare live - då fattar man att det faktiskt finns folk på riktigt som läser mina små kråkor! Hoppas ni tyckte jag verkade snäll i verkligheten också :)

ARIGATOOU MINNA-SAN!

Inga kommentarer: