söndag 24 maj 2009

Plåtningen som blev en CRIME SCENE!


Igår gjorde vi ett fotoshoot i Shibuya. Natsuko modellade kläder från olika svenska designers och Lina plåtade (jag stylade samt sprayade ner Natsukos lugg varannan minut). Allt gick kanon tills snubben i utkanten av bilden gör entré (se pil).

Som från ingenstans brölar han in som en ångvält, gastandes likt en vilde på japanska. Jag urskiljer hot om att vi inte får vara där på gatan och att han ska ringa polisen.
"DAME! DAME DESU, DAME DESU!!", golar han och vevar samma armarna i ett kryss framför kroppen (betyder ungefär "fel" eller "förbjudet").
Han är VILD! Plötsligt börjar han KICKA på Linas utrustning, på blixtaggregatet och stativet.
Vi var helt skräckslagna! Jag skällde en smula på min snobbigaste översittarbrittiska: "What ARE you doing, mister?! That is VERY expensive equipment! That is SOOO rude!", men insåg snabbt att han nog bara blev mer provocerad.
Natsuko pratade med honom på japanska, men fick ändå ingen klarhet i varför han var så otroligt upprörd.
"GEET AAAAUOT OFFU HEEEEEEEE!!" tjöt han och hytte med näven.
Sen lyfte han luren och slog en signal till polisens GANG CRIME UNIT!!! Det ni! Maria Ahlgren, Lina Eidenberg och Natsuko Sakurai är ett CRIME GANG!
Vad polisen sa om denna LIGA som fotograferade dammode på öppen gata vet jag inte för vi flydde. FLYDDE. Natsuko fick inte ens av sig de tre nummer för stora klackarna.

Idag hade vi ännu ett fotoshoot i Shibuya, för ett kommande jobb i Damernas Värld. HUR nervösa var vi att han skulle dyka upp och se oss igen???
Han skulle blivit provocerad till hjärtattack. Alternativt mord.
Vad kan man säga. Dåre, självutnämnd samhällspolizei, utlänningshatare eller bara sönderarbetad salaryman som fick en blixt för mycket i ögonen - läbbigt var det hur som helst.

Nedan bildserie av the gangsta-girls!




Inga kommentarer: