Strax under tusenlappen per skalle för en sushilunch utan dryck - så inte helt gratis att mumsa fisk i världsklass!!! Tack för era fina ord, blir så glad!!
Frilansjournalist som flyttade till Tokyo för Kärleken, aka dj Chris Beats. Mina rapporter om japansk popkultur hittar du bland annat i Dagens Nyheter, Damernas Värld, DV Mode, SVD, Solo och RES. Just nu jobbar jag också på en bok om tokyoflickor och deras skönhetsbestyr.
4 kommentarer:
Intressant och rolig läsning som alltid!
Men, fiskigt? Vilket urskönt uttryck, haha! :)
Ah vad bra det var!Det var mycket man inte visste. Ater man alltid bitarna med handerna? Ingerfaran ska alltsa atas mellan bitarna och inte med dom?
Men frågan som återstår är... vad kostade kalaset?
Strax under tusenlappen per skalle för en sushilunch utan dryck - så inte helt gratis att mumsa fisk i världsklass!!!
Tack för era fina ord, blir så glad!!
Skicka en kommentar