![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQJOU_FU4YE4acCkparOZcvWiHlviM7_bw04FXuVE1eoHJs0-3BAWy3xqgnNyVI6Iy_MDOTa_R6lOlCgV-pXz52HVNBp8jMAWMeSlecsRimpvEwgVc1XSVSVey-y1NC9FuFlYlvD0azJw/s400/bild-1110.png)
I fredags käkade jag och Biola på Galali, en av mina favorit-izakayas, i Aoyama. De specialiserar sig på säsongsenliga råvaror tillagade med bara en gnutta noga utvalt, exklusivt salt. Vi var sugna på grillat, och beställde in tallrikar med grillad pumpa, fisk, shitake och tomat. Beställningen tomat kommer in, och det är, bokstavligen, en tomat. För 70 kronor. "Njut nu jeeeeeevligt noga, snäckan! Du har just nu 700 yen i munnen" fnittrade vi medan vi avnjöt tidernas mest exklusiva tomat. Snacka om tvångsmässig press att känna tomatens varje NYANS och SÖTMA. Creditcrunch my a**!
(Och ja, den VAR god)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar