onsdag 30 juli 2008

Se en tjej i ögonen - träningsvideo för blygisar



Det har kommit ut en ny, något udda, film i Japan. Den heter Miteru Dake, vilket betyder "bara titta" och går ut på att en rad ladies helt enkelt står rakt upp och ner och blickar ut genom rutan. Tanken är att metoden ska träna nervösa och tjejskygga män (läs: otaku) att överkomma sin rädsla och kunna se en livs levande tjej i ögonen.

Miteru Dake riktar sig till vad de kallar de "socially akward", och i filmen utmanas de av störningsmoment som svällande bröst och försiktiga leenden - extra nervigt för den som redan har svårt med den feminina mystiken!

Filmerna ges ut av skivbolaget A Vex, och förutom snygga babes i tjugoårsåldern kan man träna sig i att konfronteras med läskigheter om gammal tant, barn, två tjejer på en gång (panik!) och till och med en UTLÄNNING! Klicka in på sidan och kolla - aldrig har så mycket sagts med så få ord.



Som sagt, inget är för nischat för folket på den avlånga ön i öst!

1 kommentar:

August sa...

Det är en tjej på Youtube som håller på med något liknande, fenomenet uppmärksammades till och med i Aftonbladet tror jag. MRirian heter hon på sidan, tror jag.