torsdag 3 juli 2008

Slackersenioren


Idag känner jag mig så sunkig - är det egentligen okej att vara bakisskakis på en veckodag när man är en 28-årig yrkesarbetande dam? Är det okej att vara i pyjamas till KLOCKAN TRE en torsdag?? Räknas det som jobb att ligga i sängen, jobba med kraftigt nedsatt kapacitet och proppa sig full med smågodis innan frukost?
När ska vin få ett tillsatsmedel som motverkar den extremt enerverande dagen efter-angsten??? Är INTE glada miner idag (fast igår var det väldigt glada miner, så kompenserar).

Som motpol till dagens slackande får det bli "Who says relax?"-tröjan från Topshop.

Nu får det minsann bli en ångestdämpande, uppfräschande promenad och lite mer käk (och kanske köpa lite chokladglass...). Sedan förbereda intervjuer - har för närvarande FYRA personer som väntar på förhandsfrågor (the Japanese way - inga överraskningar!). Är noll kreativ idag - kanske ska jag helt enkelt approacha några av Japans med kända modeaktörer med frågor som "What is your favourite colour?", "If you were animal, what animal would you be?" eller varför inte "When did you last cry?". Mina Vänner goes high fashion!

1 kommentar:

Anonym sa...

Visste väl att du gillar glass ändå! ;) Det finns inget godis som slår en Ben& Jerrys "fossil fuel"...