fredag 24 oktober 2008

Colette får en makeover av japanska Wonderwall ♥




Om du har tokyocravings men finanserna tryter, ta en tur till COLETTE i Paris istället. Tokyobaserade designern Masamichi Katayama, aka WONDERWALL, gick tidigare i höstas loss och gav hela butiken ett ansiktslyft, vattenbaren inkluderad. Wonderwall ligger bakom designen av tokyobutiker som BAPE, A.P.C Homme Daikanyama, Hysteric Glamour i Roppongi Hills, And A i Shibuya och Dress Camp i Aoyama. Han har också fixat Uniqlos flagskepp i New York och London, och lagt vantarna på en lång rad caféer och delikatessaffärer som BAPE CAFÉ!? i Harajuku, 100%Chocolate Café i Shinjuku och Dean & Deluca i Roppongi.

Att Colette blivit wonderwalled syns den rått avskalade looken med mycket metall och glas (detta är ju mannen som gjorde BAPE-butiken i Aoyama till ett bårhus...), några mangaposters och en specialavdelning för japanska BAPE. Go go go!

1 kommentar:

Anonym sa...

I like BAPE bought T-shirts and a pair of Roadstas Sneakers at Shibuya and the Hong Kong store I'm kinda looking forward to the newer designs since I didnt like what they did recently.