onsdag 28 maj 2008

På tal om väskor...


Denna Marc by Marc Jacobs har jag bett Mia köpa till mig när hon åker till Hawaii om ett par veckor. Hoppas den finns, vill haaaa, och helst till lågt dollarpris!

Och här kommer några roliga och budgetvänliga shoppers ur Marc by Marc Jacobs höstkollektion! Take note turister, särskilt ni från USA! (Jag ska ha pingun i mitten)

3 kommentarer:

Linda sa...

Ååh vad jag inte gillar att vara gnällig - men det känns nååågot paradoxalt att konsumera en väska som det står "Save the Pole" på... Rädda isarna gör man ju faktiskt genom att låta bli att köpa diverse! (Inget personligt påhopp Maria, det vet du! Kände mig bara tvungen att påpeka motsägelsefullheten i sig...)

Maria sa...

Du har rätt darling - är faktiskt ganska ironiskt! Men å andra sidan så är sk designergrejer klimatvänliga i avseendet att man använder dem mycket längre än "snabba" prylar från tex H&M. Rent psykologiskt håller man nog också längre fast vid grejer man betalat lite mer för.
Men visst är det lite paradoxalt - håller med!!

Vilken dag kommer ni???

Kram!

Linda sa...

Ja, jag håller helt med! Maken min (som nog egentligen är mer lik dig än jag i det här avseendet, haha) har lärt mig allt om varför det är så mycket bättre att shoppa Dior och Lindeberg än H&M ;P
Och så tycker jag ju att om man ändå ska konsumera så ska man konsumera bra saker av god kvalle som håller länge, som t.ex. en sådan väska! :D (precis som du skrev alltså...)

Vi kommer om 27 dagar! Galet! Blir det fest? ;)