måndag 19 maj 2008

Rapport från lördagens Royal Tone Party




Tokyos glamourprinsessor och partyprinsar slog med gemensam kraft klackarna genom taket i lördags, när Royal Two Tone och LA-baserade modelabeln Bohemian Society fixade fest på Mado Lounge på 52 våningen i Roppongi Hills. De som ville kunde komma tidigt på kvällen och kolla in diverse modevisningar, bland annat med brittiska designern Victoria Webb och Bohemian Soc.

Vårt gäng satsade på att skapa stämning med bubbel och cocktails hemma hos Kristian, och vilken hemmfest det blev! Massa folk, grymt mingel, groggbord och skvaller och fniss. Träffade en massa trevliga japanska tjejer - vill ha fler japanska tjejkompisar!
Först ett tror jag vill lastade in vårt ekipage i taxibilar och rullade mot festen. Inträdet var ganska dyrt, runt 240 svenska, men då ingick drink och en GOODIEBAG!

Här är lite av grejerna som fanns i påsen:

Body Yoghurt som luktar exakt som jordgubbsglass och är fluffig och rosa


Smarta och snygga flaskor från Shamrock Air att fylla med skönhetsgunk innan resan


+
Ljusrosa nagellack från Victoria's Secret
Prover på olika schampon och balsam från Shiseido

Kom hem strax innan fem, och hittade till min förvåning Beats VAKEN och läsandes nya numret av Ny Teknik. Min man är en mycket manlig läsare - två sidor i en bil- eller pryltidning och sedan är det nog. Tror han låg och väntade på sin fru hihi...
Sedan kröp jag ner och så låg vi och skvallrade som två små tanter under täcket tills vi däckade. Bästa slutet på bästa kvällen!

Inga kommentarer: