lördag 14 juni 2008

God morgon Japan!


Vem behöver väckarklocka när en jordbävning skakar en till liv typ varannan vecka? Körde loss vid kvart i nio i morse och i vanlig ordning är det klädstången som börjar skvallra om vad som är på gång. Tror det var runt 3 av 7 på skalan i Tokyo, men en bit över 6 i norra Japan. Två har dött och över hundra skadats hittills. Shinkansen är inställd, motorvägarna stängda och nyheter i full sändning. Mycket som händer nu - bävningar, knivdårar... Hujeda.

En bra biverkning var i alla fall att vi kom upp tidigt, och har redan avverkat lyxfrulle med pannkakor fyllda med mango, melon, jordgubbssylt, blåbärssylt, jordnötssmör - mumma! Till det Top Model. Bravo.

3 kommentarer:

Lo sa...

Du är ju mycket, mycket sötare än Emma!
Jag måste fråga en sak- har du möjligtvis besökt Premium Outlets i Gotemba eller Sano. Jag har varit på en Premium Outlet i New York och det är verkligen den bästa outleten jag någonsin shoppat på. Alla mina favoritmärken till överkomliga priser! Har besökt deras japanska hemsida, men förstår såklart inte så mycket. Om du nu har varit där, kan du berätta om det är värt att åka dit (och hur man åker...)?

KRAM

Maria sa...

Åh tack vad snäll du är :)

Nej, inte varit på dem ännu, men VILL till Gotemba så snart som möjligt! Mant tar visst buss från Shinjuku eller Tokyostationen. Återkommer med rapport - är såååå shoppingsugen!

Krams

Anonym sa...

Hur lyckas du hålla dig så smal? ^o)