måndag 2 juni 2008

Middag med Bono


Eller nästan i alla fall... Glömde ju berätta att när vi var på NOBU i helgen stegade Bono med entourage in. Han och Bob Geldof har varit i Tokyo för att vara gästredaktörer för en specialutgåva om Afrika i dagstidningen Asahi Shimbun.
Så här sa Bono på presskonfan:
"Lots of people in this building are closet rock stars - they stand up in the mirror and play air guitar. "Well, myself and Bob, we're closet journalists."

Bono har också hjälp till att plantera en skog inne i Tokyo i ett jippo att göra japanerna mer miljömedvetna (det behövs - detta är landet där varje matvara får en egen lite plastpåse för att säkerställa att inget läcker).

Som alltid när man ser en kändis live var Bono tusen gånger kortare än man förväntat sig - är längd under 160 cm ett grundkrav för musiker/skådisar eller? Och ser de smala ut på bild är de typ genomskinliga i verkligheten - var på samma klubb en gång som Kelly Osbourne i Camden, och hon är knappast en småmullig tjej som man kan tro... Nästa petite. Konstigt det där att hela kändissläktet är så nimma!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet! Gissa om jag blev förvånad när jag sprang på Sveriges mesta bantarmobbningsoffer Kikki Danielsson och hon var mer nätt än fett.

Linda sa...

Träffade Martha Wainwright nyligen och hon var mycket mindre än man skulle kunna tro, men är hon snygg på bild var hon helt drop dead gorgeous i verkligheten. Orättvist när man själv ibland är snygg på bild men typ sällan i verkligheten, tänk om man också fick vara tvärtom? :P