måndag 23 juni 2008

Kändisspaning - Katherine Moennig från L Word


innan idag när jag gjorde intervjun med Tiffany Godoy (som skrivit Style Deficit Disorder - LÄS!) så dök hennes två polare från Los Angeles upp. Vi satt på terassen på caféet MontoakOmotesando, och de här två grabbarna gled upp, coola som satan i pilotbrillor, smala jeans och t-shirts.

Det är först när de kommer riktigt nära som Maria Den Närsynte ser att det faktiskt är två damer. Och det är inte vilka damer som helst, utan L Word's Katherine (Kate) Moennig (som spelar Shane) och en tjej som såg typ likadan ut fast lite kortare.

Som kuriosa kan nämnas att Kate Moennig kopplades samman med Paris Hilton i vintras ("the couple was bounds for a lesbian night at the Falcon restaurant"). Tydligen hade tjejerna dansat, viskat i varandras öron, rökt några cigg ihop och hållit handen. Ja, då MÅSTE man ju faktiskt vara ett lebbpar!

En ny dag - en ny kändisspaning i Tokyo!

4 kommentarer:

ROSA E OLIVIER sa...

Love, indefinable love !

G. Casanova

My sa...

Fy faaaaaarao vad jag är jättejättejättejätte avundsjuk på dig nu! AAAA, Shane! Dregel, dregel.

Rim sa...

Alltså... Den människan är kanske det snyggaste brudstycket nånsin. Nu känner jag mig, mer än vanligt, på fel sida jorden.

Hur cool var människan off the screen då?

Rim sa...

Och helt säkert har hon haft ihop det med Paris Hilton. Om Katherine Moenning viskar i ditt öra följer du med henne hem. Så är det bara.