tisdag 9 september 2008

About A Girl by FrancFranc


Och när vi ändå är inne på rosa tjejfluff - bästa inredningsbutiken FrancFranc har lanserat ett sortiment bara för oss girlies - About A Girl by FrancFranc. Tänk förtrollad prinsessboudoir med sminkbord, mjuka pallar, mängder av doftljus och översvämmade smyckeskrin... Ah! Hade jag varit rik skulle jag köpt en egen liten lägenhet som skulle vara mitt egna lilla dockhus, långt borta från teknikparker, kalsonger på golvet och omkringströdda biltidningar. Jag skulle alltså bo kvar med Beats (SÅ KLART!!), men ha ett litet secret space att hänga i när andan faller på.

Det rör mig inte i ryggen om folk tycker det är politiskt inkorrekt att skilja på tjej- och killgrejer - tjejgrejerna är ju ändå alltid finast!!!

2 kommentarer:

Bunny sa...

Helt rätt, tjejsaker är alltid snyggast. Jag vill också ha det sådär hemma; rosa, fluff-fluff och prinsessigt. Fast kanske så skulle jag tröttna... eller nej, man tröttnar inte på sådant. Det går bara inte. ^^

Så nu tänkte jag tvinga på dig mig som din assistent, för jag vill också bo i ett land med telefoner med inbyggt smink. Hoppas att det går bra.

Din blogg är lika rolig och inspirerande som vanligt. :)

Anonym sa...

Hej hej! Jag har precis flyttat till Tokyo och idag var jag på en tur med relocationfirman som visade mig FrancFranc. Jättekul affär! Och jag hittade snyggaste soffan! I like!!!